keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Helsingin reissu

Olikin oikein kunnon rahanmenoviikonloppu. Pelkkiin nukkekotiostoksiin meni 200 euroa. Lähdin nukkekodin rakennusmateriaaliostoksille Helsingiin ja siellä sattui olemaan samaan aikaan Nukke- ja nallemarkkinat. Itse asiassa markkinoilta tuli ostettua tavaraa vain kympillä. Siellä oli hirveä tunku ja meillä oli jo avomieheni kanssa kiire lähteä takaisin kotia kohti.

Nukke- ja nallemarkkinoilta ostetut tavarat: kahvimylly, kaksi pussia kangaspaloja, kylkiäisiksi saatu kranssi, pari maljakkoa, kauha, lautanen ja kastelukannu. Kahvimyllyn laatikko aukeaa. Aion jossain välissä maalata nuo valkoiset posliiniesineet ja myös kastelukannun. Posliiniesineet olivat Happy Little Muffinin pöydästä. Muista en tiedä.
Sitten Minimaailman ostokset. Sain viimein ostettua nukkekotiini mummon. Mukaan lähti myös valkokahvaiset ruokailuvälineet, porraskaiteet, porraspuolia ja päätypylväitä, saranoita oviin, 3mm puulevyä, kattolistaa, lattialistaa, valaisinkisko, muuntaja, pari palaa kangasta, nupit ja vetimet.


 

 Vielä Hobby Pointista ostetut rakennustarvikkeet: puuhelmilajitelma, erikokoisia rimoja, balsaa huonekaluaskarteluun sekä puupahvia, josta tulee ulkoseinän pystyrimat (tai miksi niitä nyt sanotaankaan). Puutarvikkeissa ei ole juuri nähtävää, joten en ottanut nistä kuvaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti