torstai 28. maaliskuuta 2013

Maaliskuun kerho ja swappi - March club meeting and swap

Viime sunnuntaina oli taas kerho ja siellä väänneltiin rautalangasta munakoreja Nukkekotiyhdistyksen lehden ohjeesta. En taaskaan saanut omaani aivan valmiiksi. Tein sen siis viimein tänään loppuun kotona. Koristani tuli vähän liian suuri munakoriksi, mutta ajattelin, että siitä voisikin tulla pullokori tai vastaava.

Last Sunday we had our club meeting and we made egg baskets out of wire. Once again I didn't quite manage to finish mine. So I continued at home. My basket turned out to be a little too large for an egg basket, so I thought I could use it as a bottle basket or something like that.

 


Meillä oli myös pieni pääsiäisswappi. Minä sain Ritvalta tällaiset ihanat narsissit, joiden juurella on kilpikonna. Hän oli ostanut sen Finnaimolta.

We also has a small Easter swap. I received these lovely daffodils with a turtle (or tortoise) from Ritva. It's a bought item.Itse tein lähes samanlaisen paketin, jonka tein Nukkekotiharrastajat-ryhmänkin swappiin. Kori on vain erilainen, ja laitoin mukaan vielä suomenkielisenkin pääsiäiskortin. Kori on tehty tällä ohjeella: http://www.cdhm.org/tutorials/making-miniature-baskets.html

I made almost the same package for this swap as I did for the Facebook groups Easter swap. The basket is different and I also included another postcard. This is a link for the basket's tutorial: http://www.cdhm.org/tutorials/making-miniature-baskets.html Sitten saimme vielä eräältä kerholaiselta kaikki tällaiset  pätkät massatangoista.

And all of us got these pieces of polymer clay canes from one of our club members. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti